Toto je len začiatok!

Kolégium rektora Vysokej školy sv. Alžbety v Bratislave udelilo v sobotu 17. novembra Vilovi Rozborilovi Ocenenie za celospoločenský prínos v sociálnej oblasti v SR. Rozboril ho dostal za pomoc, ktorú poskytuje slovenským rodinám prostredníctvom relácie Modré z neba.

„A pri tom nekončíme!“ rozohnil sa rektor školy Vladimír Krčméry. „Pripravujeme aj ocenenie pre supy, hyeny, červy, chrobáky – skrátka všetkých zdochlinožrútov. Bude to ocenenie za prínos k väčšej hygiene životného prostredia!“

Rozborila ocenenie dojalo k slzám. „Myslel som si, že ja som majster v rozplakávaní ľudí, ale profesor Krčméry ma tromfol,“ prezradil rozcítený moderátor.

Veľké množstvo ľudí súhlasilo, že Krčméry ukázal prevahu. „Keď náhodou prepnem na Modré z neba, najneskôr do desiatich minút sa povraciam. Krčmérymu to však zabralo len jednu vetu!“ napísal nám náš čitateľ.

Rozboril sľúbil, že bude ďalej pokračovať vo svojej činnosti. „Ja nezaspím na vavrínoch! Je toľko sirôt, onkologických pacientov, týraných žien a detí, neskutočne chudobných ľudí, ktorých môžeme rozplakať v našej relácii! A vôbec, toto je len ocenenie, ale ja pôjdem ďalej. Postupne dostanem doktorát a následne aj svätožiaru!“

„Nebojte sa, cenník máme na všetko,“ pošepkal mu Krčméry.

Pridaj komentár