Mizantropický horoskop na rok 2013

Milí priatelia,

vlastne som vôbec nechcel písať na tento rok nejaký horoskop. Čo ma je po vás. Pracujem tu len preto, že tu mám svoju vežu a nemusím sa stýkať s ľuďmi.

Problém nastal vo chvíli, keď naša rezidentná domina, madam Hilda, usúdila, že horoskop treba. Vyšla z podzemia a vzala si so sebou aj pár svojich hračiek. Čo mám povedať – presvedčila ma dosť rýchlo. Ale nijako zvlášť pozitívne ma jej presviedčacie techniky nenaladili. Tak tu máte horoskop, aký si zaslúžite. Na, žerte!

 

Baran sa po náročnom roku 2012 upokojí do tej miery, že dá každému pokoj. Najmä preto, že bude tak vyčerpaný, že bude len nehybne ležať a mlčky civieť do stropu. Jeho okolie mu bude za to veľmi vďačné.

Situácia sa zľahka skomplikuje, keď ho skorumpovaný a úchylný personál liečebne začne používať na drastické pokusy. To už by sa aj náš baranček zmobilizoval a protestoval, ale kým sa ten debil spamätá, zistí, že je dôkladne imobilný a jeho perverzným mučiteľom už vôbec nič nebude stáť v ceste.

Býk si vstúpi do svedomia – alebo aspoň on tomu tak bude hovoriť, keďže inak nič podobné svedomiu nemá – a začne zdravo žiť. Veľa športu, zdravá a vyvážená strava, žiaden stres. V zápale nadšenia bude nútiť všetkých vo svojom okolí, aby ho nasledovali. To všetko spôsobí, že sa od neho odtiahnu aj tí najväčší masochisti, ktorí s ním doteraz vydržali.

Koniec tohto úletu sa dá ľahko predpovedať – býkovo sebavedomie z nadobudnutých vedomostí porastie do nebotyčných výšin. Až raz neodhadne situáciu a skončí pekne-krásne na bitúnku. Hádať sa s doktorom Bukovským sa skrátka nevypláca.

Blíženci sa ako obvykle budú snažiť prekonať sami seba. Najmä v tom, čo im škodí a čo všetkých poburuje. Keďže však už dosiahli úplné morálne dno, nebude sa im v tom dariť. Frustrácia na seba nenechá dlho čakať a výsledkom bude nepokojný a rozčúlený človek, alebo čo to vlastne Blíženci sú.

V rozrušení sa rozhodnú zmeniť svoj život od základov a odídu na Nový Zéland pracovať ako strihači oviec. Pri drsnom zaobchádzaní s bezbrannými ovcami im zíde na um, že ešte predsa len zopár nemorálností nevyskúšali a z pochopiteľných príčin ďalej pokračovať nebudem.

Rakov naopak žiadne turbulencie v živote nečakajú. Budú sa ďalej plaziť v mazľavom páchnucom bahne svojho mizerného, nudného života, kde najväčším vzrušením je rozčúlenie nad telefónnym účtom. Čo je celkom zvláštne, pretože s trápnym rakom nechcú konverzovať ani len pracovníčky erotických liniek.

Takáto východisková situácia prirodzene nemôže skončiť dobre. Niekedy koncom roka čaká niektorých rakov veľmi smutný koniec. Unudia sami seba na smrť.

Levy si nasledujúci rok vyžerú strašným spôsobom. Rôzne, inak nie veľmi podstatné zmeny v živote ich donútia vo zvýšenej miere komunikovať s úradmi. Keďže niekoľko úradníčok budú Raky, utrpenie je zaručené.

Snaha trochu si upratať v osobnom živote taktiež skončí fiaskom. Najmä preto, že v podstate už žiaden nemajú. Pokus o intímne zblíženie sa s najbližšou aspoň trochu vhodnou osobou skončí policajným vyšetrovaním a žalobou, ktorá poslúži ako námet pre obzvlášť bizarný prípad Súdnej siene – Extrémne prípady.

Pannu jej prítomnosť na Instagrame presvedčí, že je v skutočnosti talentovaná fotografka. Zrážka s realitou bude neúprosná a všetky internetové stránky sa spoja, aby jej digitálnu existenciu definitívne vymazali.

Nanešťastie, na jej fyzickú existenciu si netrúfnu, a tak bude protivná a hysterická Panna otravovať vzduch aj naďalej. Jej obsedantno-kompulzívne nutkania sa vymknú spod kontroly a vyvedú ju z trhoviska, kde sa bude snažiť nožom zreformovať všetko ovocie a zeleninu na rovnakú veľkosť.

Váhy sa budú smrteľne nudiť, a tak nakriatnu svojich ešte menej inteligentných príbuzných (áno, napodiv aj to je možné), aby ju dostali do Modrého z neba. Výsledkom bude katastrofa, keďže Vilo Rozboril z Váh nedostane ani slzu, preto sa rozhodne jej príbeh neodvysielať a od sponzorov nedostane ani zlámané lyže.

Situácia sa ešte zhorší, keď Váhy pocítia k Vilovi prehnanú náklonnosť a začnú ho prenasledovať. Anjel z povolania to napodiv neocení. Obzvlášť, keď sa roztúžená Váha začne objavovať v každom zábere s kyticou kvetov a bude chrochtať na znak toho, že sa naučila jeho jazyk.

Škorpiónov čakajú zdravotné problémy. Akýmsi záhadným spôsobom ich budú prenasledovať choroby, ktoré nie sú až také vážne, avšak majú veľmi nepríjemné príznaky: prekvapivé zmeny v počte končatín, nečakaná pohlavná neurčitosť, nepravdepodobné premeny vo farbe a na povrchu pokožky. Výsledkom bude krajne odpudivý exteriér.

Lekárske konzílium po dlhých mesiacoch nepríjemných a veľmi bolestivých testov konečne príde k záveru, že jednoducho sa zovňajšok Škorpiónov snaží verne odrážať ich vnútro. A Škorpión už nikdy v živote nevyjde z domu.

Strelec dá voľný priechod svojim bezpočetným úchylkám a závislostiam, čo mu prinesie častý a nie príliš príjemný kontakt s políciou. Bude však mať šťastie aspoň v tom, že to neskončí odňatím slobody. Zatiaľ.

Istý úspech však možno očakávať v pracovnej oblasti. To v prípade, ak za úspech považujete získanie pracovného miesta živého terča na vojenskej strelnici. Pochopiteľne, že niektorí Strelci budú mať smolu na strelcov a neskončí to dobre.

Kozorožci pocítia volanie politiky. Hrôza bude dokonalá, keď neuveriteľnou zhodou okolností získajú miesto autora prejavov Ivana Gašparoviča. Chvíľu si nikto nič zvláštne nevšimne, kým pôjde o nabádanie na genocídu a zločiny z nenávisti. Ale výzva na zvýšenie DPH už vzbudí pozornosť. Aspoň polície, keďže prezident nebude mať poňatia, o čom hovorí.

Ďalšie haló vzbudia kozorožci následne vo väznici zápalistým ochraňovaním miestnych potkanov do takej miery, že to bude nepríjemné aj samotným potkanom.

Vodnári v záchvate novoročných predsavzatí sa vrhnú na šport, konkrétne na skoky do vody. Prejde ich to, keď ani na desiatykrát nedokážu skočiť do bazéna bez toho, aby si neroztrieskali hubu o skokanskú dosku.

Ani následný výlet do oblasti hudby neskončí najšťastnejšie, čo si vodnári uvedomia vo chvíli, keď ich v Slávikovi predbehne aj Mária Čírová. Preto vodnári urobia konečne jednu správnu vec a nechajú sa zakopať pod zem.

Ryby čaká najväčšie poníženie v živote, keď v honbe za mamonom skončia ako účinkujúci vo vianočnej reklame Orangeu. Ešte aj najbližšia rodina, ktorá bez mihnutia oka tolerovala ich účinkovanie v pornofilmoch, sa od nich zhnusene odvráti.

V hanbe ujdú zo Slovenska, ale vďaka internetu ich minulosť zakaždým dobehne. Ich stopa sa následne stratí až v bezmennom mongolskom bordeli.

 

DO NOVÉHO ROKU VÁM ŽELÁME to, čo v duchu želáte iným. HA. HA. HA.

Pridaj komentár