Mizantropický horoskop na rok 2016

Milí priatelia,

určite už netrpezlivo očakávate predpoveď nášho dvorného astrológa. Bohužiaľ, tento rok sa nám situácia akosi vymkla z rúk. Madam Hilda ho totiž tak razantne motivovala do práce, až skončil v nemocnici. A to práve v období, keď ho najviac treba. Teda, v jedinom období, kedy ho naozaj treba. Vari ste si u nás niekedy všimli nejaké iné horoskopy?

Madam Hildu celá situácia zamrzela, najmä preto, že žiaden horoskop = žiadne mučenie za preklepy a gramatické chyby. A tak sme si vo veži dvorného astrológa sadli a snažili sa nejako vysomáriť z astrologických tabuliek a počítačových programov. Výsledkom je tento horoskop. Na, žerte!

Barana podľa našich výpočtov čaká… uhmmm… zemiaková kaša s cibuľkou a víťazstvo v karaoke súťaži v Partizánskom. Alebo sme niečo zle vypočítali. Čert sa v tom vyznaj. Druhý výpočet hovorí niečo o stáčaní hruškového vína a štrikovaní rytierskeho brnenia.

Madam Hilda následne stratila trpezlivosť a po pár kreatívnych výpočtoch vydala predpoveď: strašné utrpenie spôsobené neplnoletou susedkou a jej násilníckym otcom. Prítomný bude sex a niekoľko hodín trvajúca bitka. Kto s kým a koho, je zatiaľ otvorené, ale je isté, že to bude pre Baranov tá najhoršia možná kombinácia.


Býk nabetón hral v tom porne, čo sme našli dvornému astrológovi na disku, z čoho jednoznačne vyplýva, že je to stratený prípad, keďže pri sledovaní diania vo filme ešte aj madam Hilda párkrát prekvapene zažmurkala.

Nech už je dôvodom Býkova zvrhlosť, drogová závislosť, alebo nebotyčná hlúposť, tento exces sa mu nadobro vypomstí. Stane sa hviezdou v danom žánri, ktorý tu rozhodne nemienime propagovať. Bulvárne denníky sa o Býkovej kariére dozvedia a pre radosť svojich čitateľov prinesú dlhé a farbisté opisy, ako aj rozhovory s nič netušiacimi príbuznými nešťastného Býka.


Blíženci sa stále nezbavia svojej závislosti od sexu, ale už to od nich ani nikto nečaká. Prekvapivo, v roku 2016 im to nepripraví žiadne nepríjemnosti – ak sa, pravda, vyhnú navýsosť úchylnému Býkovi, čo pri promiskuite Blížencov bude poriadne náročná úloha.

Ak sú Blíženci nejakým záhadným riadením osudu účastníkmi manželstva, tak sa niekedy v lete spektakulárne rozpadne. Nasledujúce zdĺhavé majetkové vyrovnanie bude advokátom a sudcom pravidelne privádzať mdloby. Je pravdepodobné, že sa spoja a objednajú si na Blíženca nájomného vraha. Ak by sa však Blížencovi podarilo potenciálneho zabijaka zviesť, mal by to prežiť v zdraví, čo sa však o danom vrahovi nebude dať povedať.


Kým predchádzajúce tri znamenia budú mať zjavne veľa fyzického potešenia, Raci s akýmkoľvek intímnym životom nadobro skoncujú. Nedobrovoľne, samozrejme. Dôvody sa budú pohybovať od devastačných zranení motorovou pílou až po hormonálne problémy.

A hoci im vďaka tomu ostane veľa voľného času, Raci nebudú mať ani poňatia, čo s ním robiť. Budú skúšať komandovať členov rodiny (ak vôbec nejakú rodinu ešte majú) a kolegov v práci (ak si po všetkých svojich výčinoch ešte dokázali udržať prácu), ale keďže ich nikto neberie vážne, veľmi rýchlo s tým prestanú.


Levy hlboko oľutujú, že sa dali na politiku.Po nesmierne vyčerpávajúcom roku tvrdej práce príde deň volieb – deň zúčtovania. A bude to strašná súvaha. Zdesené Levy zistia, že voliči ich prekrúžkovali na posledné miesto a do vysneného parlamentu sa nedostanú.

Tragédia nebude mať konca, pretože aj jeho spolustraníci sa od Leva odvrátia, presvedčení, že prináša smolu. Už ho nikto ani len na ulici zdraviť nebude. Konfrontácia s vlastnou bezvýznamnosťou bude pre Leva katastrofálna – zamestná sa v štátnej správe, aby získal aspoň nejakú moc. Tým pádom spraví zo života peklo všetkým a dosiahne tak aspoň mierne zadosťučinenie.


Panna v začiatku roka prekoná ľahkú chrípku, čo by samo osebe nebolo nijako závažné. Ostanú jej však fatálne následky – ako nesmierne príťažlivý jej začne pripadať pach bezdomovcov. Boj Panny s touto deviáciou potrvá zhruba päť sekúnd a hneď potom podá výpoveď, aby sa ako dobrovoľníčka mohla ujať bezdomovcov v miestnom útulku.

Zdanlivá win-win situácia nebude mať dlhé trvanie. Pannina nová vášeň ju načisto ovládne, až sa aj bezdomovci, inak nie veľmi vyberaví, začnú sťažovať, že sa Panna správa veľmi nevhodne. Vyhadzov z útulku bude riešiť tak, že sa bude pravidelne vlámavať do nocľahární a nastúpi tak na šikmú plochu zločinu.


Váhy z neznámych príčin dospejú k názoru, že sú treskuto vtipné a mali by sa humorom živiť. Keďže ide o to najhlúpejšie a najmenej vtipné znamenie, asi je jasné, aká to bude úspešná kariéra. Váhy si to však nevšimnú, keďže si ich do svojho programu pozve Peter Marcin. Výsledná trápnosť prinesie Slovákom zvýšený počet úrazov spôsobených televízormi vyhodenými z okna.

S Váhami už po tom nikto nebude chcieť mať nič spoločné, všetci známi aj neznámi sa im budú vyhýbať širokým oblúkom. Frustrované Váhy si to napriek IQ na úrovni korýtka riečneho všimnú, začnú prenasledovať neznámych ľudí na ulici a silou-mocou im hovoriť vtipy. Ich osud sa v roku 2016 neuzavrie, ale psychiatria alebo väznica ich zaručene čaká v nasledujúcom roku. Teraz ešte nejako vyriešiť toho Marcina…


Škorpióni sa rozhodnú veľkolepo osláviť všetky osobné, štátne aj cirkevné sviatky v roku. Vezmú si totiž do hlavy, že sa stanú virálnou senzáciou, z čoho by mali následne aj finančne vyťažiť. Ako by sa to presne malo udiať, budú mať len hmlisté poňatie, ale to je u nich normálne, o všetkom majú len hmlisté poňatie.

Bohužiaľ, jediný virálny aspekt ich snaženia bude vírus zápalu pľúc, ktorý nachytajú, keď budú počas prívalových dažďov a lokálnych povodní preskakovať vatry na svätého Jána. A ani všetci svätí im nepomôžu, následné fyzické oslabenie im zabráni v ďalších oslavách a budú naďalej trápne, bezvýznamné a hlúpe osoby.


Strelec to bude mať v práci náročné. Už teraz tam každému lezie na nervy a svojimi večnými sťažnosťami a kritizovaním spôsobí, že všetci si osvoja postup „Tak keď to vieš robiť lepšie, sprav to sám!“ Idiotský Strelec to pravdaže vezme ako výzvu a ozaj čochvíľa bude všetko robiť sám. Výsledkom tohto blbého experimentu bude ťažko prepracovaný Strelec a jeho zamestnávateľ v bankrote.

Okrem toho sa tento neschopný chumaj nevyhne ani konfliktu so zákonom, keď kvôli časovému stresu bude nonstop prekračovať povolenú rýchlosť a dopustí sa desiatok ďalších priestupkov. Všetky prípadné odmeny či odstupné, ak ho z práce vyhodia ešte pred bankrotom, tak pôjdu na pokuty.


Aj Kozorožcov čakajú neprestajné strety s políciou. Už vopred ľutujeme náš policajný zbor. Bude to o to horšie, že Kozorožci vo všetkom budú nevinne a ich do bodky pravdivé výpovede budú znieť ako absurdné výhovorky, ktorým nikto normálny nemôže uveriť.

Tento smolný trend vyvrcholí, keď ich policajti prichytia, ako nahí preliezajú plot do zoologickej záhrady. Ich vysvetlenie, že kŕdeľ papagájov, čo ušiel z voliéry, im počas kúpania zobral šatstvo, samozrejme nikoho nepresvedčí. Kozorožci okrem pokuty, zábavnej reportáži v bulvárnych novinách a celosvetovej hanbe dostanú aj doživotný zákaz sa približovať akejkoľvek zoologickej záhrade.


Vodnárov čaká náročný rok po zdravotnej stránke. Pritom to začne celkom nevinne, keď sa začnú zaujímať o svoje zdravie a rozhodnú sa zmeniť jedálniček. Pojmú to však zle, ako napokon všetko vo svojom živote: vypestujú si návyk na jednostrannú stravu. Čiže budú jesť zásadne len jedno jedlo počas dlhých časových období.

Okrem zjavne negatívneho dopadu na ich zdravie tento spôsob výživy vyvolá značne negatívnu odozvu okolia, najmä v období, keď si Vodnári budú vychutnávať ešte živé múčne červy. Fanúšikov nebudú mať ani cesnakové či olomouckosyrečkovské obdobie.


Ryby čaká úžasný zážitok – erotický sen s Vladimírom Putinom! Táto skúsenosť ich nadobro pripraví o posledné zvyšky duševnej rovnováhy a buď dožijú do konca života v plači, alebo sa pripoja k rôznym obdivovateľom Ruska na internete.

Účty za elektrinu a internet tak presiahnu ich biednu výplatu, a tak budú nútení privyrábať si prostitúciou. Ani v tejto oblasti však nebudú veľmi úspešní, keďže väčšinu zákazníkov odplašia, keď si odovzdane ľahnú s výkrikom „Za máťušku Rus!“


Do nového roku vám želáme podobné pocity, aké teraz zažíva dvorný astrológ v nemocnici. HA. HA. HA.


Pridaj komentár